Siirry sisältöön

Pihapuiden kaato vaatii aina ammattitaitoa, varsinkin ahtailla pihoilla. Teemme pihapuiden kaatoja yli kymmenen vuoden ammattitaidolla kiinteästi sovittuun hintaan. Pääsääntöinen toiminta-alueemme on Kymenlaakso mutta teemme puunkaatoja myös muilla alueilla.

Erityisesti vaikeassa paikassa olevat puut ovat kasvattaneet ammattitaitoamme ja osaamistamme. Vaikeassa paikassa olevat puut kiipeämme ylös asti ja tuomme puun pienempinä osina alas, tarvittaessa köysien avulla vinssaten.

Kaadon suunnittelun teemme erillisellä ilmaisella arviointikäynnillä yhdessä talon omistajan kanssa. Kaadonsuunnitteluun vaikuttavat puiden koko, laji sekä käytettävissä oleva tila. Kaatojen suunnittelussa otamme huomioon ihmisten ja rakennusten turvallisuuden. Turvallisuus on meille tärkeässä roolissa kaikessa toiminnassamme.

Yrityksemme on arvonlisävelvollinen jolloin asiakas saa kotitalousvähennyksen suorittamastamme työstä. Toimintamme on myös vakuutettu mahdollisten vahinkojen varalle, vara kun ei venettä kaada. :)