Siirry sisältöön
Pihapiirin kokonaisvaltainen siistiminen

Pihapiirin kokonaisvaltainen siistiminen käsittää kaiken mahdollisen pihapiirissä tapahtuvan työn. 

Puiden kaatojen jälkeen maassa on puun runko ja välillä jopa rajaton määrä oksia. Rungon pätkiminen on helppo homma, olettaen että moottorisaha on riittävän tehokas. Oksien kanssa moni miettii että ne voi itsekin kuljettaa peräkärryn kanssa hyötyjäteasemalle. Meidän toimintamallimme on erilainen. Koska tavoitteenamme on tuottaa asiakkaalle palvelua, niin tuomme mielellämme telahakkurimme paikalle ja haketamme kaikki oksat välittömästi hakkeeksi jonka voi hyötykäyttää pensaiden ja istutustena alla aivan samaan tapaan kuin kuorikatteen. Hake soveltuu erinomaisesti ravinneköyhään maaperään koska siinä on puun kaikki ravinneaineet mukana. Asiakas siis välttyy kuorikatteen hankkimiselta/kuljettamiselta kun se tehdään pihalla olevista "tykötarpeista".

Mikäli asiakas haluaa palveluumme kuuluu myös polttopuiden teko. Tämä voidaan suorittaa joko klapikoneemme avulla tai vaihtoehtoisesti hydraulihalkoja ja perinteisen kirveen avulla.

Tarvittaessa kuljetamme kaadetut puut risuineen pois. Pieni ajokalustomme ei jätä pysyviä jälkiä nurmikolle joilloin saamme isotkin puut kuljetettua helposti tien varteen josta ne voidaan hakea pois.

Hoitoleikkauksilla puista kestävämpiä

Teemme myös erilaisia hoitoleikkauksia pihapiirin puille. Leikkaamme omenapuut, nostamme oksakorkeuden ja hoitoleikkaamme puut. Puiden hoitoleikkauksella varmistetaan niiden kasvu kestävärakenteisiksi, vastustuskykyisiksi, tasapainoisiksi ja paikkaansa sopiviksi puiksi. Näistä syntyvät oksat haketamme samaan tapaan hakkeeksi välittömästi.

Pihapiireistä löytyy myös monia erilaisia pensaita ja pensasaitoja. Toimintaamme kuuluu myös pensaiden leikkaus ammattitaitoisesti. Syntyvän leikkausjätteen haketamme helposti telahakkurin avulla suoraan pensaan juurelle antaen näin lisää kasvuvoimaa pensaille.

Kantojen poisto ilman isoja monttuja

Puiden/pensaiden kaadon jäljiltä pihapiirissä on kantoja jotka monesti ovat joko nurmikonleikkuun tiellä tai ovat esteettisesti epäsopivia maisemaan. Helpoin ja yksinkertaisin tapa kantojen hävityjkseen on tehokas kantojyrsin. Kantojyrsin "silppuaa" kannon paikallensa jolloin jyrsinnästä syntyvä kuoppa on helppo täyttyy jyrsintäjätteellä ja tuoreella mullalla. Ylimääräisen jyrsintäjätteen voi hyötykäyttää pensaiden/istutusten alla tai haluttaessa viemme sen pois. 

Kokonaisvaltainen hoitaminen suunnitteluineen

Erilaiset istutukset, istutusalueiden hoidot ja kastelut kuuluvat myös toimintaamme. Tarvittaessa voimme käyttää yhteistyökumppaneitamme joista löytyy myös viher- ja pihasuunnittelijoita mikäli kyse on isommasta kohteesta.