Siirry sisältöön
Metsänhoitopalvelut

Tarvitseeko metsäsi harventamista, tuulenkaatojen poiskorjuuta tai muuta metsänhoidollista työtä mutta et halua isoja koneita jättämään jälkiään metsääsi. Tällöin valintasi on Siisti metsänhoito.

Suoritamme metsänhoidollisia palveluita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Käytössämme on pienajokone Alstor 840 Pro joka voidaan varustaa normaalilla ajovarustuksella, Tapio 160 sykeharvesterilla tai vaihtoehtoisesti keräävällä energiakouralla jolloin risukot yms. voidaan kaataa, kasata ja kerätä yhdellä kertaa. 

Ajokoneemme voidaan varustaa pehmeää maastoa (suo/vetinen paikka) telojen avulla jolloin pintapaine pienenee entisestään ja koneella voidaan ajaa upottavassakin suossa.

Kone kulkee mukanamme normaalin henkilöauton trailerin avulla, eli liikkuvuus on etumme. Koneen paino itsessään on 2 500kg ja siihen voidaan lastata 3 000kg kuorma.

Toimintamme kunnioittaa luontoa ja pyrimme toimimaan siten että luontoon jää mahdollisimman vähän jälkiä metsänhoidon suorittamisesta sekä puiden korjuusta.